BESKRIVNING

FBK-huset är ett förtjusande, gammalt stenhus i närheten av Grankulla centrum, lätt att nås med buss/tåg. I huset finns fina utrymmen för olika slags evenemang. I övre våningen finns en festsal med plats för 120 personer och även en scen. I nedre våningen finns ett stort och välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen. Hyresgästen bör ta med sig egna bestick, glas, kärl, matvaror etc.

FBK har ingen egen catering men vi förmedlar gärna kontakter till cateringföretag vid behov och vi kan även rekommendera en karaokevärd. Städning ingår i priset.

I FBK-husets nedre våning verkar daghemmet Ekebo på vardagar. Utomstående kan hyra utrymmena för fester på lördagar och söndagar samt för möten på vardagskvällar från och med klockan 18.

PRISER


Lördag kl 11:00-02:00: 900€ (inkl städning 400€)
Hela veckoslutet, fredagen kl 17:00 - söndagen kl 12:00: 1000€ (inkl städning 400€)
Tag gärna kontakt om ni har frågor!

VILLKOR

Reserveringsavgift 100 €, debiteras genast efter reserveringen. Reserveringsavgiften betalas inte tillbaka även om reserveringen avbokas. Slutsumman debiteras en månad före evenemanget. Dröjsmålsränta uppbärs enligt räntelagen. Hyresvärden har rätt att erhålla dubbel hyra ifall hyresvillkoren inte uppfylls.

Om reserveringen avbokas inom en månad före evenemanget debiteras 50 % av priset.

Städning ingår i priset. Om det krävs extra mycket städning debiteras i efterhand kostnaderna enligt antalet städningstimmar.

Hyresgästen ansvarar för utrymmena och möblerna.

Parkering tillåtet endast framför huset - parkera ej på FBKs gård då det hindrar brandbilarna att komma fram! Parkering kan hittas även på parkeringsplatsen bakom hälsostationen på andra sidan vägen.

Buller är förbjudet efter klockan 22. Man måste lämna utrymmena senast klockan 02.

Bild: Liji Jinaraj

KONTAKTUPPGIFTER

Ytterligare information samt bokningar:

Vardagar kl. 12-15 050 362 8137

Epost: info (ät) juhlatilavpk.info

Adress:

Klicka här för att se kartan:Stationsvägen 20, 02700 Grankulla

BILDER

Huset utifrån
Salen
Salen från scenen
Scenen

Klikkaa kuvia suuremmaksi.